Насловна Друштво Ђуришић: Начелник и службеник Управе за некретнине извршили низ кривичних дјела

Ђуришић: Начелник и службеник Управе за некретнине извршили низ кривичних дјела

0
Ђуришићи одлучни да се изборе за властиту имовину

Вања Ђуришић, чија породица се више од двије деценије бори за повратак свог земљишта на Забјелу, обавијестио је јавност да су у Основном државном тужилаштву у Подгорици, по његовој пријави, пред тужиоцем Иваном Медојевићем, 12 јуна 2019. саслушани начелник Управе за некретнине, подручна јединица Подгорица Марко Булатовић и службеник исте – Младен Секуловић, због фалсификовања и злоупотребе службеног положаја и других кривичних дјела.

Наиме, они су фалсификовали Лист Непокретности 1048 КО Подгорица lll, тако што су у поменутом листу непокретности преиначили право својине Вање Ђуришића у право коришћење а Главни град уписали као носиоца права својине.

W3Schools

„Напомињем да је правни термин „коришћење“ из ЛН уклоњен 2009. год. из правног система Државе Црне Горе. Са тим чином су недвосмислено починили кривично дјело. Додајем, да је то урађено под притиском управе Гавног града Подгорице, која тај фалсификат користи да би обмањивала јавност и покретала тужбе пред судовима, а све у циљу опструкције и одуговлачења рјешења огромног проблема који притиска грађане Јереванске улице и шире, као и моју породицу и мене.

Још бих нагласио да је Јереванска улица непроходна за саобраћај већ 476 дана у дијелу гдје су моје парцеле. Против истих лица ћу поднијети кривичне пријаве за иста кривична дјела која су такође направљена на другим Листовима Непокретност у мом власништву, то сам сазнао тек накнадним увидом у исте.

Истакао бих да сам у мају прошле године због истих кривичних дјела пријавио и њихову колегиницу Сандру Вукчевић. Тај предмет је у раду код тужиоца Вукаса Радоњића“, закључио је Ђуришић.

Прочитај још:

Српска ТВ, ТВ Нови, Студио Острог, Радио Светигора и ИН4С заједнички преносе Сабор (ВИДЕО)

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here