Насловна Политика ДФ: Жељко Ивановић пљује по свом поријеклу и родном крају својих предака

ДФ: Жељко Ивановић пљује по свом поријеклу и родном крају својих предака

0
ДФ

Поводом колумне уредника „Вијести“ Жељка Ивановића „Бато Бронзин или Будва на Мораву“, огласио се и Демократски фронт.

Њихово реаговање преносимо интегрално.

„У склопу кампање која се води против ДФ и српског народа, а иза које стоје режимске службе, бивша опозиција и сорошевски пунктови у медијима, геј лобију и дијелу НВО, природно је да се огласи и Жељко Ивановић, који припада или подржава све ове групе.

W3Schools

Познати црногорски суверениста србијанског поријекла, из села надомак Гуче, који се лажно представља као Куч, најбржи потрчко Милана Роћена, који је због лаке лове постао чак и дукљанин, просто мора да се доказује у свом антисрпству, како би његови шефови видјели да се потпуно одрекао себе, свога поријекла, да је од њега остала само крпа којом може да млати свако ко плати.

Тако му је засметала и Гуча и труба, као што му сметају гусле. Али, труба је посебна прича, ње се морао посебно одрећи, јер он долази из тога краја гдје се чувају традиција и обичаји који у свом изразу имају управо овај и у рату прослављени инструмент. Али, он се, у међувремену, прешалтао на Медитеран, па је са њему мрзних прасића прешао на шкољке, хоботнице и бранцине.

Комплекси раде, а наш народ, од Суботице, преко Ниша, Гуче, Бањалуке до Будве би за такве рекао – сељобер. И он такав, сада већ крпа и издајник, својим менторима уклизава тако што пљује по свом поријеклу и родном крају својих предака. Такав, препариран за једнократне дукљанске потребе, спреман је да буде дио строја који атакује на све што су вриједности народа којем је припадао.

И сам свјестан свог танког новинарског знања, покушао је временом и да „разигра“ свој политички таленат, али све чега се дотакао је пропало или је, по директиви, завршавало у наручју ДПС-а. Ивановићева љубав према Милу Ђукановићу, Милану Роћену и ДПС-у је позната и доказана више пута, а о њој је говорио и сам Роћен, који је казао да за то има потврду у виду неких телефонских разговора.

Његов највећи домет је свакако Позитивна Дарка Пајовића, па тај, себи својствен, нерв издаје убризгава још неким политичким организацијама, како би оне лакше премостиле пут од опозиције ка његовом омиљеном шефу Милану Роћену. Ивановићу је довољно то што ће таквим потезом задовољити Мила Ђукановића, и стиснути му руку на прославама ДПС-а.

Ивановић је такође први пласирао ону глупост да између ДФ и ДПС нема разлике, Дарко Пајовић је први употријебио у политичким обрачунима, а данас је папагајски понавља Алекса Бечић, као још један од пројеката Жељка Ивановића и сорошоида којима је основни циљ да Црна Гора остане у раљама цивилизацијског круга којем никада није припадала и да се о судбини њених грађана одлучује у амбасадама.

Demokrata
Бечић и Богдановић

Показало се – конвертитима и преварантима не одговара доследна и храбра политика ДФ. Таква политика ДФ-а истјерала је на чистину многе на друштвено политичкој сцени који су се користили преварама и издајама. То је значајно допринијело кристалисању друштвене сцене у Црној Гори, а грађанима је много лакше да процијене свачије ставове. Политика преваре, лоповлука и издаје традиционалне Црне Горе не може да прође код ДФ-а, и увијек ћемо јасно указати на свакога ко је кренуо тим путем.

И да не би било недоумица – иза сваког нашег саопштења, па и оног које је недавно потписао шеф клуба одборника ДФ у Будви Ђорђе Вујовић, стоје предсједници конституената ДФ-а. И ако неко има проблем са таквим одговорима ДФ-а на нападе који се врше на наш политички савез нека не носе никакву жалост на наше општинске функционере, а још мање да им пријете, јер им лидери ДФ-а, који су најодговорнији за вођење политике и јавна саопштења, увијек стоје на располагању.

Као што ових дана документовано разоткривамо највећу пљачку у историји Црне Горе у афери “Клап” и “Вардар”, а о којој Жељкове Вијести не смију ни слово да објаве, јер је управо Ивановић један од саучесника у овим криминалним активностима.

Lakić
Дејан Лакић

Тако га је Дејан Лакић недавно оптужио да је са још једном наводно опозиционом новином лажирао тираже до 16 хиљада примјерака, иако су Вијести продаване у тиражу до 2000 примјерака. А све то је рађено како би Алекси Бечићу осмоструко наплатио промо флајере који су као додатак дијељени уз штампано издање. Овај менталитет ситног поткрадања Жељко Ивановић је донио из „Радоја Дакића“, гдје му ништа нису вјеровали па су га стражари на капији редовно претресали“, закључили су из ДФ-а.

* Колумну Жељка Ивановића можете прочитати овдје  

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here