Насловна Политика ДФ: Зденка Поповић има потребу да докаже лојалност свом стварном шефу Борису...

ДФ: Зденка Поповић има потребу да докаже лојалност свом стварном шефу Борису Богдановићу

0
ДФ

Оркестирана кампања против ДФ- а коју ових дана спроводи режим, Демократе, њихов идеолог Црногорска, Сорошеве експозитуре забринуте за проблем хомофобије, коначно поприма право лице вулгарне гротеске. Уочљив је тренд овог удруженог дјеловања да се пријеподне кроз различите нападачке форме оглашавања на ДФ, прво појаве већ надалеко чувени професор Павићевић и ученик Алекса, формални лидер Демократа, којег је његов обожавани гуру прогласио за црногорског Заева. Тако је дио црногорске јавности данас имао сладострасни ужитак да чита памфлет магистра на чекању, у којем сваки почетак његове реченице обилује “ухћањима” и “ахћањима” , да не знамо да ли вјежба за нови спот, или уздише над својом злехудом судбином, пише у саопштењу ДФ-а достављеном ИН4С-у.

– А појављивање посланице Зденке Поповић у овој оркестрираној кампањи против ДФ- а доживљавамо као њену потребу да докаже лојалност свом стварном шефу Борису Богдановићу, јер су јој још увијек свјеже ране на избацивање из посланичког клуба СНП-а, кад је Срдјан Милић, бирајући између ње, Велизара Калуђеровића и Невена Гошовића, одлучио да ипак њу одмори од посланичких дужности. Зато ми у ДФ-у имамо пуно разумијевање за ову њену “јуришничку” авантуру, јер посланица Поповић никад више не жели да буде елиминисана на поменути начин. Ипак ћемо јој као један вид квалификација за полемику са ДФ-ом поставити 10 питања, на које јавност заслужује одговор, мада је све одавно јасно:

1. Да ли је Жељко Апрцовић звани Пајсер бранио амандмане Демократа 31. јула ове године?
2. Да ли је Њ.Е. Аиво Орав лагао кад је саопштио у посланичком клубу ДФ-а да су ови амандмани резултат преговора и дила Демократа и ДПС-а?
3. Да ли су Брано Гвозденовић, Марта Шћепановић и Никола Ракочевић сазвали ванредну сједницу Скупштине за 23. август како би по хитном поступку “убацили” у радну групу посланике Демократа Данила Шарановића и Мома Копривицу?
4. Да ли је Борис Богдановић као представник Демократа, а по ријечима Дејана Лакића, учествовао у штанцовању фиктивних фактура, а самим тим и прању новца и утаји пореза у аферама “Клап” и “Вардар”?
5. Да ли је отац Дејана Лакића, био члан Главног одбора Демократа и на који начин сте се однијели према читавој породици Лакић кад су покренуте афере “Клап” и “Вардар”?
6. Ко је од Ваших лидера по ријечима Дејана Лакића, а преко фиктивних фактура узео 180 хиљада евра на руке?
7. Да ли су афере “Клап” и “Вардар” и избјегавање кривичне одговорности Ваших лидера стварни разлог договора Демократа са ДПС-ом?
8. Да ли сте упознати да је професор Ваших лидера Владимир Павићевић заведен у досијеима као агент западних и једне домаће службе?
9. Да ли знате које је кодно име професора Павићевића?
10. Да ли је већи примитивизам издати опозицију и договорити се са ДПС-ом, од примитивизма у којем се констатује из којих разлога су се Ваши лидери договорили с Милом Ђукановићем?

W3Schools

Тек кад одговорите на ова питања посланице Поповић, можете се квалификовати за иоле озбиљнију полемику са ДФ-ом. А о томе ко у опозицији ради за ДПС, морамо Вам рећи да сте Ви једна од посљедње позваних особа која са опозиционог становишта било ком може држати лекције, а понајмање ДФ-у. Још и данас се препричава сједница клуба одборника СНП Подгорице из 2010. кад сте саопштили да немате намјеру да нападате тадашњег градоначелника Миомира Мугошу, пошто у центру Подгорице имате пословне просторе који немају потребну урбанистичку документацију. Искрено се надамо да сте досад тај проблем ријешили, или можда нисте, па покушавате да га ријешите оваквим непристојним нападима на ДФ, закључују из ДФ-а.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here