Насловна Политика ДФ спреман да поднесе кривичну пријаву против кумова Бечића и Шарановића

ДФ спреман да поднесе кривичну пријаву против кумова Бечића и Шарановића

0
demokratski front
Демократски фронт

Није прошло ни двадесет четири часа од кад су Демократе пред читавом црногорском јавношћу трајно напустиле одбор за изборно законодавство, да би се јутрос поново трајно вратиле у исти, и тако још једном показали да ће нам ове јесени својим наступима приређивати ријалити који ће надмашити “ Задругу” и “ Парове”, наводе из ДФ-а.

Оно што је данас демонстрирао извјесни посланик Шарановић представља брутални доказ да се незнање и неваспитање могу компензовати кумством. Тако је посланик Шарановић, иначе кум Алексе Бечића, ваљда по линији тих односа, устврдио да су Предраг Булатовић, Невен Гошовић, Велизар Калуђеровић, Владо Вујовић и дактилограф Богдановић имали тајне дилове са шефом ДПС-а. Због тога позивамо кумове Бечића и Шарановића да ни часа не часе већ поднесу кривичну пријаву против Предрага Булатовића, Невена Гошовића, Велизара Калуђеровића, Влада Вујовића и дактилографа Богдановића, како би зауставили још једну изборну крађу.

ДФ остаје спреман да стави потпис на кривичну пријаву кумова Бечића и Шарановића, само ако доставе један доказ о непочинствима ове организоване криминалне групе. Ако већ нисмо успјели да спријечимо крађу магистарског рада пл. Алексе, наша је обавеза да спријечимо крађу нових избора у режији Булатовића, Гошовића, Калуђеровића, Вујовића и дактилографа Богдановића.

W3Schools

Такође вјерујемо да ће кум Данило Шарановић како то и доликује правим кумовима, стати у заштиту његовог Алексе ако се појави аудио снимак лидера Демократа, на ком моли једног познатог професора да утиче на члана комисије, како би његов плагијат био проглашен оригиналом, наглашава ДФ.

Уствари немамо сумњу да ће га Шарановић бранити, али нисмо сигурни за дактилографа Богдановића и политичког оцеубицу Копривицу, који једва чекају да постану прве кравате Демократа. Али зато немамо дилему ко је прво дугме, јер кум није дугме. Или можда јесте.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here