Насловна Политика ДФ: Демократе у кризи идентитета

ДФ: Демократе у кризи идентитета

0
ДФ

Данас је црногорска јавност имала ексклузивну прилику да на сједници Одбора за изборно законодавство ужива у интелектуалним и политичким дометима посланика Копривице и Шарановића. Ваљда је сваком у Црној Гори јасно после данашње срамоте коју су приредили цјелокупној опозицији зашто се Демократе никад неће вратити у скупштину. Зато што у скупштини нема промо садржаја, а глупост,незнање и неваспитање се не могу фотошопирати. Након само два дана од “историјског” састанка код Драгиње, посланици Демократа умјесто да напусте одбор зато што је ДПС одбио формирање техничке владе, театрално напуштају исти због ставова опозиције. И то исте оне опозиције којој су прије два дана понудили по сто двадесет четврти пут предлог о сарадњи и ненападању. Наш би народ рекао: “ таква им је свака работа”, саопштили су из ДФ-а.

Они додају да су Демократе остале дужне информацију јавности и својим преосталим збуњеним бирачима да одговоре јесу ли трајно напустили одбор, или само до ујутро, кад ће их Аиво Орав поново окупити на затвореној журци са ДПС-ом.

-Ипак, поклоници коалиције ДПС-а и Демократа имају мали разлог за ликовање јер данас је између Брана Гвозденовића и посланика Шарановића и Копривице остварен “dress code” консензус- сви су носили црвене кравате. А што се тиче видно погоршаног стања посланика Копривице и његових делиријум тременс образложења, као савез који је забринут за ментално здравље једног младог човјека, одлучили смо да размотримо његове молбе о попуни радне групе. Тако да озбиљно размишљамо да три мјеста у одбору која припадају ДФ- у уступимо Невену Гошовићу, Велизару Калуђеровићу и Владу Вујовићу, вишегодишњим најближим и најлојалнијим сарадницима Предрага Булатовића. Тако ће све оно што су научили од Предрага Булатовића, а тиче се заједничке “крађе” избора имати прилику да примијене у раду овог одбора. А немамо ништа против да се одбор прошири и за Бориса Богдановића, вишедеценијског дактилографа из Лименке, који је у exel колоне унио све резултате избора које је Предраг Булатовић заједно са Гошовићем, Калуђеровићем и Вујовићем “продао”. А пошто је Борис Богдановић напуштајући СНП, по ријечима бивших колега, осим 100 000 евра, однио све што се могло носити, позивамо га да на сједницу одбора донесе све “флешке” и ЦД-ове као крунски доказ о “продаји” и “крађи” избора Предрага Булатовића, Невена Гошовића, Велизара Калуђеровића и Влада Вујовића, појашњавају у ДФ-у.

W3Schools

По њиховим ријечима била би непроцјењива штета да Борис Богдановић држи код себе све те компромате ако може једним ударцем да уништи ДПС и домаће издајнике.

Надамо се да овим предлогом за размишљање највише помажемо младом Копривици, чије кризе идентитета попримају озбиљне размјере, како би заборавио на оцеубиство кад је напустио Српску радикалну странку. И то истог дана кад је Војислав Шешељ добровољно отишао у Хаг. Вјерујемо да посланик Копривица то неће поновити и у случају свог новог лидера, ако се којим случајем појави аудио снимак Бечићевог разговора са веома познатим професором у којем га моли да утиче на једног свог колегу не би ли са позиције члана Комисије Алексин плагијат прогласио генијалним уратком. Само да не буде после да је Предраг Булатовић заједно са Милом Ђукановићем преко ноћи упао у Економски факултет и подметнуо нашем Алекси плагијат, а да су оригинал послали Штиглицу, закључују у ДФ-у.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here