Насловна Политика ДФ: Демократе у крилу Брана Гвозденовића

ДФ: Демократе у крилу Брана Гвозденовића

0
ДФ

-Глупост, незнање и неваспитање као универзална категорија Демократа представљају најбољи промо садржај ове дружине који може стати и ону народну : “ Ко са ђецом лијеже..” Управо је ова политичка пачурлија данас показала да није одмакла од почетка и да ће њихово “па-па” бављење политиком завршити у лонцу Брана Гвозденовића, истичу у ДФ-у.

Они наглашавају да за разилику од Алексе Бечића, не виде ниједан разлог зашто би се Предраг Булатовић, Невен Гошовић,Владо Вујовић и дактилограф Богдановић црвенили због заједничке прошлости у СНП-у.

-Зато позивамо Алексу Бечића ако има доказе о овој организованој криминалној групи коју су формирали Булатовић, Гошовић, Вујовић и Богдановић, а која је у континуитету “продавала” изборе ДПС-у, да их одмах достави Миливоју Катнићу. Спремни смо ако остваримо увид у доказни материјал да и сами ставимо потпис на кривичну пријаву против Булатовића, Гошовића, Калуђеровића, Вујовића и Богдановића. Јер говорити о једном, а не подменути све представља космичку неправду. У међувремену, док не видимо доказе, знамо да је досад једина доказана крађа магистарски рад плагистра Алексе Бечића. Зато јавност има право да зна да ли је пл. Алекса обавио неколико телефонских разговора са веома познатим професором како би овај извршио утицај на свог колегу, члана Комисије, да Бечићев рад прогласи оригиналом. И да ли ће Бечић поднијети оставку на све функције ако се ово испостави као тачно. А што се тиче црвењења, признајемо да сте у томе мајстори- ви сте и ставили црвене кравате да се црвене умјесто ваших образа, закључују у ДФ-у.

W3Schools

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here