Naslovna Izdvojeno Depozite Aerodroma CG ugovarao sam sa Brajovićem, zauzvrat pokrili mu sve njegove...

Depozite Aerodroma CG ugovarao sam sa Brajovićem, zauzvrat pokrili mu sve njegove kredite

0
Dusko Knežević
Duško Knežević

Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević najavio je danas da će njegovi advokati podnijeti krivičnu prijavu protiv aktuelnog predsjednika Skupštine Crne Gore Ivana Brajovića, zbog reketiranja i korupcije, a sva dokumentacija i evidencija vezana za depozite Javnog preduzeća Aerodromi Crne Gore biće predata Tužilaštvu.

Novo pritvaranje bivšeg izvršnog direktora Atlas banke Marka Nikolića i hapšenje Dijane Zečević nastavak je maltreiranja mojih prvih saradnika i zaposlenih u Atlas grupi. Dobio sam informaciju iz Tužilaštva da su Nikolić i Zečević, koji su neosporni profesionalci i časni ljudi, uhapšeni zbog depozita javnog preduzeća Aerodromi Crne Gore u Atlas banci, kazao je Knežević u izjavi dostavljenoj portalu IN4S.

Prema njegovim riječima, Aerodromi Crne Gore, kao i mnoge državne institucije i preduzeća, više od 10 godina drže depozite u Atlas banci, a Nikolić je glavni izvršni direktor od 2017. godine.

W3Schools

On sa tim nema nikakve veze i nije ni znao za pozadinu tog posla. Nakon poslednjeg depozita došlo je do sukoba direktora Aerodroma Crne Gore Danila Orlandića i Ivana Brajovića, predsjednika Skupštine Crne Gore i predsjednika SD, partije u kojoj je i Orlandić. Ja sam direktno sa Brajovićem dogovarao držanje depozita Aerodroma Crne Gore u Atlas banci. Zauzvrat, zatvorili smo mu sve kredite koje je imao u Atlas banci, u tu svrhu sam sa njim dogovorio da mu moji prijatelji plate plac u Bjelopavlićima po višestruko većoj cijeni od realne. Takođe, Brajović
je dobijao naknadu od mene, navodno za potrebe partije, kazao je Knežević.

Advokati Atlas Grupe će, dodao je on, protiv Brajovića podnijeti krivičnu prijavu zbog reketiranja i korupcije, a sva dokumentacija i evidencija vezana za
depozite Aerodroma Crne Gore biće predata Tužilaštvu.

Prema onome što čujem, u SD-u mnogi žele da marginalizuju Brajovića. To je njihova stvar, ali je neprihvatljivo da to rade preko leđa drugih ljudi i Tužilaštva, koje proganja ljude koji sa bilo kakvim malverzacijama nemaju ništa, zaključio je Knežević.

POSTAVI ODGOVOR:

Please enter your comment!
Please enter your name here