Насловна Издвојено Депозите Аеродрома ЦГ уговарао сам са Брајовићем, заузврат покрили му све његове...

Депозите Аеродрома ЦГ уговарао сам са Брајовићем, заузврат покрили му све његове кредите

0
Dusko Knežević
Душко Кнежевић

Предсједник Атлас групе Душко Кнежевић најавио је данас да ће његови адвокати поднијети кривичну пријаву против актуелног предсједника Скупштине Црне Горе Ивана Брајовића, због рекетирања и корупције, а сва документација и евиденција везана за депозите Јавног предузећа Аеродроми Црне Горе биће предата Тужилаштву.

Ново притварање бившег извршног директора Атлас банке Марка Николића и хапшење Дијане Зечевић наставак је малтреирања мојих првих сарадника и запослених у Атлас групи. Добио сам информацију из Тужилаштва да су Николић и Зечевић, који су неоспорни професионалци и часни људи, ухапшени због депозита јавног предузећа Аеродроми Црне Горе у Атлас банци, казао је Кнежевић у изјави достављеној порталу ИН4С.

Према његовим ријечима, Аеродроми Црне Горе, као и многе државне институције и предузећа, више од 10 година држе депозите у Атлас банци, а Николић је главни извршни директор од 2017. године.

W3Schools

Он са тим нема никакве везе и није ни знао за позадину тог посла. Након последњег депозита дошло је до сукоба директора Аеродрома Црне Горе Данила Орландића и Ивана Брајовића, предсједника Скупштине Црне Горе и предсједника СД, партије у којој је и Орландић. Ја сам директно са Брајовићем договарао држање депозита Аеродрома Црне Горе у Атлас банци. Заузврат, затворили смо му све кредите које је имао у Атлас банци, у ту сврху сам са њим договорио да му моји пријатељи плате плац у Бјелопавлићима по вишеструко већој цијени од реалне. Такође, Брајовић
је добијао накнаду од мене, наводно за потребе партије, казао је Кнежевић.

Адвокати Атлас Групе ће, додао је он, против Брајовића поднијети кривичну пријаву због рекетирања и корупције, а сва документација и евиденција везана за
депозите Аеродрома Црне Горе биће предата Тужилаштву.

Према ономе што чујем, у СД-у многи желе да маргинализују Брајовића. То је њихова ствар, али је неприхватљиво да то раде преко леђа других људи и Тужилаштва, које прогања људе који са било каквим малверзацијама немају ништа, закључио је Кнежевић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here