Насловна Политика Демократска Црна Гора: Разоткрили план крађе ДПС-а

Демократска Црна Гора: Разоткрили план крађе ДПС-а

0
Никола Ровчанин

Данашње тумачење одлуке о формирању Одбора за свеобухватну реформу изборног и другог законодавства од стране ДПС-а представља класичну намјеру за спровођење још једне манипулације. Овај Одбор је специфичан и функционише на паритетној основи, па је за одлуке потребно да гласа 11 од 14 чланова, а не као што сте до сада навикли простом већином. Дакле, да би Одбор одлучивао потребно је најмање 11 присутних чланова као што смо данас саопштили. Имајући то у виду за нас је већина за одлучивање кворум и тачка, каже Никола Ровчанин, портпарол Демократске Црне Горе.

Он истиче да из садржине извјештаја Марте Шћепановић цјелокупна јавност се могла увјерити у намјеру ДПС-а да пролонгира реформе после избора 2020. године.

-Жељели сте да опет искористите стандардизоване манипулативне методе фломастерима, фантом бирачима, партијским запошљавањима и куповином личних карата. Открили смо писани траг о вашим намјерама и раскринкали вас пред лицем јавности и међународном заједницом. Нијесте предложили никакав начин имплементације кључних приоритетних препорука ОЕБС-а. Напротив, предложили сте њихово минирање. Овога пута сте план крађе жељели спровести са сетом обмана, али су вас Демократе правовремено разоткриле на том путу, закључује Ровчанин.

W3Schools

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here