Naslovna Društvo Crnogorac uhapšen u Srbiji zbog lažne lične karte (VIDEO)

Crnogorac uhapšen u Srbiji zbog lažne lične karte (VIDEO)

0
hapšenje, skrinšot

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije uhapsili su danas u Srbiji Zorana Mrvaljevića zvanog Mrva (42) zbog sumnje da je falsifikovao lične isprave, piše Blic.

Kako javlja Blic, u pitanju je pripadnik škaljarskog klana, koji je od ranije poznat policiji, ali i javnosti po brojnim pucnjavama.

Ranije juče uhapšena je J. P. (39), policijska službenica Policijske uprave Novi Sad, za koju se sumnja da je Mrvaljeviću dala podatke Branka Perišića iz Novog Sada, za kojeg je utvrdila da nema biometrijska dokumenta.

W3Schools

Mrvaljević se sumnjiči da je zatim pribavio falsifikovani izvod iz matične knjige rođenih, kao i knjige državljana, koje je J. P. potom iskoristila kako bi mu sredinom marta ove godine izdala ličnu kartu na ime Branko Perišić.

Mrvaljeviću je, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, određeno zadržavanje do 48 sati, dok će protiv J. P. biti dopunjena ranije podnijeta krivična prijava.

Mrvaljević je ranjen 2015. godine, kada su na njega pucala trojica nepoznatih napadača i pri tome ga ranili. Takođe, napadnut je prije dvije godine, a mediji su napade na njega dovodili u vezu sa ratom škaljarskog i kavačkog klana.

POSTAVI ODGOVOR:

Please enter your comment!
Please enter your name here