Насловна Друштво Црногорац ухапшен у Србији због лажне личне карте (ВИДЕО)

Црногорац ухапшен у Србији због лажне личне карте (ВИДЕО)

0
хапшење, скриншот

Припадници Министарства унутрашњих послова Србије ухапсили су данас у Србији Зорана Мрваљевића званог Мрва (42) због сумње да је фалсификовао личне исправе, пише Блиц.

Како јавља Блиц, у питању је припадник шкаљарског клана, који је од раније познат полицији, али и јавности по бројним пуцњавама.

Раније јуче ухапшена је Ј. П. (39), полицијска службеница Полицијске управе Нови Сад, за коју се сумња да је Мрваљевићу дала податке Бранка Перишића из Новог Сада, за којег је утврдила да нема биометријска документа.

W3Schools

Мрваљевић се сумњичи да је затим прибавио фалсификовани извод из матичне књиге рођених, као и књиге држављана, које је Ј. П. потом искористила како би му средином марта ове године издала личну карту на име Бранко Перишић.

Мрваљевићу је, по налогу Тужилаштва за организовани криминал, одређено задржавање до 48 сати, док ће против Ј. П. бити допуњена раније поднијета кривична пријава.

Мрваљевић је рањен 2015. године, када су на њега пуцала тројица непознатих нападача и при томе га ранили. Такође, нападнут је прије двије године, а медији су нападе на њега доводили у везу са ратом шкаљарског и кавачког клана.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here