Насловна Друштво Чауре послате на ДНК анализу: Убиство Булатовића опомена његовом сину?

Чауре послате на ДНК анализу: Убиство Булатовића опомена његовом сину?

0
Pucnjava
Увиђај у улици браће Дроњак, Фото;: Новости, Љ.П.

Полиција и даље интензивно трага за егзекутором Жељка Булатовића, Бањалучанина из Црне Горе, који је убијен у Новом Саду. На лицу мјеста пронађене су двије чауре које су упућене на ДНК анализу, а слиједе и остала вјештачења, пишу ,,Новости“.

Жељка Булатовића (55), у понедељак увече испред зграде у Улици браће Дроњак у новосадском Новом насељу, погодила су два метка, један у главу а други у руку, а инспектори су на паркингу испред зграде са бројем седам, гдје је убијен, пронашли двије чауре! О ком калибру оружја је ријеч, засад нико не жели да открива, јер су, како сазнају ,,Новости“, оне упућене на ДНК анализу, а након тога ће услиједити и остала вјештачења.

Инспектори новосадске полиције интензивно трагају за егзекутором који је пуцао у Булатовића те вечери, а у томе би требало да им помогне и снимак са видео-надзора једног локала у тој улици.

W3Schools

Провјеравају се сваки детаљ и информација. Исте вечери су обављени разговори са неколико особа, које би евентуално могле имати нека сазнања, сазнаје овај медиј из извора блиских истрази.

Мотив сурове ликвидације засад није познат, а у јавности се, међутим, и даље спекулише да је Булатовићева ликвидација заправо опомена његовом сину Александру Булатовићу, с обзиром на чињеницу да ће му у Окружном суду у Бањалуци 13. септембра, на поновљеном суђењу, бити изречена пресуда за убиство Мирослава Лазаревића.

Млађи Булатовић и Саша Видовић су због тог убиства 16. октобра 2016. године у Источном Сарајеву, првобитно били осуђени на 19 односно 20 година затвора, али је Врховни суд Републике Српске укинуо првостепену пресуду, а суђење је поновљено.

Адвокат Сенад Дуповац, пуномоћник породице Лазаревић, каже да је и током суђења било јасно да Стјепан Брацо Лазаревић није исказао мржњу према оптуженима.

Налогодавац тог злочина никада није откривен, нити се зна ко стоји иза убиства. Свима је јасно да су оптужени били само „физички радници“, односно извршиоци. Немамо доказа за тако нешто, али сматрамо да је убиство Жељка Булатовића опомена налогодаваца према оптуженима да знају како да се понашају у будућности, поручио је адвокат.

Жељко Булатовић је, подсјећамо, убијен у понедељак око 22 часа, док се, како се претпоставља, из продавнице враћао у изнајмљени стан.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here