Насловна Друштво Цакан: Нема пречице до успјеха, бавите се спортом због здравља

Цакан: Нема пречице до успјеха, бавите се спортом због здравља

0
Подршка спорту и младима

Џијуџицу клуб „Морнар“ из Бара, плесни клуб „Хабанера“ и фитнес тренер Тамара Војводић донијели су неке новитете у овај град желећи да дјецу, али и одрасле, мотивишу и окрену здравим стиловима живота. Град је данас био пун позитивне енергије, осмјеха и лијепог расположења. Поред организатора, учешће су узели и мали фудбалери из ФК „Морнар“ као и они из АК „Морнар“. Поред њих, присутни су били и гости из Никшића.

Отварајући манифестацију „Спортом против порока“ потпредсједник СО Бар Радомир Новаковић Цакан је упозорио најмлађе да нема пречице до успјеха као и да се до свега у животу стиже тешким радом. Такође, скренуо им је пажњу и да ће се на том путу често сретати са препрекама – некада мањим, а некада већим, али и да ће им у савладавању тих препрека помагати родитељи, пријатељи, школа.

Демонстрација вјештина џијуџицуа

„Велика помоћ ће вам бити и спорт“, истакао је Новаковић и додао: „Зато вам савјетујем, као неко ко се активно годинама бавио спортом – тренирајте. Тренирајте било који спорт – важно је. Основни мотив вашег тренирања не треба да буде новац – већ здрав начин живота и дружење.“

W3Schools

Као представник града Бара, Радомир Новаковић Цакан је изразио задовољство што види како у овом граду дјеца имају прилику да развијају своје спортске, али и све друге таленте и додао: „Захваљујући томе растете у срећне и вриједне чланове нашег друштва, а самопоуздање, толеранција, креативност и поштовање различитости су дио вриједности које су суштина Бара више од једанаест вјекова.“

Барска младост и љепота

„Један од основних задатака државе, али и локалне самоуправе јесте да брину о здрављу својих становника – прије свега оних најмлађих. Спорт је главни савезник у тој борби. Град Бар је био, и биће – град спорта и младости и убудуће“, закључили су из удружења „Бирам Бар“.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here