Насловна Издвојено Будућност истих

Будућност истих

0
Март 2019. / Дошли сви из опозиције ( фото ЦДМ)

Кад сам на тевеу видио ко је ударнички јуришнуо да обурда ову тридесетогодишњу, све више криминалну – криминал је балканска мрежа, синтеза многих поља и истинско царство јединства – власт, праснуо сам у смијех. Наравно, касније грчевит.

Новинари и независни посланици(!), који се суштинским и судбоносним питањем народа баве рекреативно, отуд и формулације проблема постају производом комоције… Позирање и прозивање – ето на шта се, на крају, све своди.

Посткомунизам значи само једно: не дозволити да се деси икакав политички догађај! Тим прије се и даље практикују састанчења која не дају никаквог резултата. У стилу: „опозиција“ опет најдаље од договора!

W3Schools

Битно је, дакле, да јавност види да се нешто (као) чини, да се неко „тијело“ окупља, иако се ради о солерима и оним који најчешће хоће да дјелују крајње неовисно, без партије иза леђа, тиме и програма, него су као такви обавезно прелетачи и нарциси са предимензионираним одразом (у плићаку).

Није недозвољено ако упитамо шта су многи од њих, окупљени за оним столом, конкретно учинили да се барем донекле демонтира позиција и лажна опозиција, ова тридесетогодишња сабласт која нас са свих страна опсиједа? 

Неко, како дознајемо, увијек већ спречава да до фајнл договора дође, итд. А шта ако није проблем у постизању тог фамозног (јебеног!) договора, већ је ствар у томе да се он нема с ким направити!

Па Демократе су, господо, политички плагирале Позитивну (кренуле како видимо у разарање коалиције у Будви на челу са Црногорском), и она ноћ и долазећи двадесет трећи август тиме постају једина могућност која постаје стварношћу… Тако то иде: у редовима побуњених увијек има плаћеника, као што у редовима власти никад нема освијешћеног.

Како год узмеш, више је него поразно ово што нам се догађа, а најпоразније дјелује кад видим ко претендује да направи спораз(ум) о будућности…

Гошовић Невен је, дакле, ако добро уконтах, политички револуционар, онај који, напросто, непристаје, цијелим бићем уграђен у идеју непослушности и непокоравања. Уз то, ето, открива се и као мајстор полемисања (са Гораном), што је посебан моменат у општем суноврату ове црне земље…

Прочитајте још:

Духовни кепеци

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here