Насловна Друштво Бил Клинтон авионом „Лолита експрес“ 26 пута долазио на „Острво оргија“

Бил Клинтон авионом „Лолита експрес“ 26 пута долазио на „Острво оргија“

0
Џефри Епштејн

Списак опасних шарада америчке политике додатно се продужио. Одсад ће уз загонетку „ко је убио Кенедија?“ – и још неке – бити и ова: ко је убио Џефрија Епштејна?

Чак и ако резултат истраге која је отворена буде потврда да се радило о самоубиству, то нимало неће утицати на свеопшту убеђеност у САД да су 66-годишњем богаташу помогли да умре. Уосталом, преко 70 одсто Американаца ни данас не вјерује званичној верзији да је кенедија убио Ли Харви Освалд.

Џефри Епштејн — богати њујоршки бизнисмен – имао је настрану склоност ка малољетницама и за њено задовољавање користио је све своје ресурсе.

W3Schools

Само, на томе се није зауставио. Припаднике светског естаблишмента снабдевао је малољетницама из сиромашних породица. За њихов превоз је користио свој приватни авион који је добио име које све говори „Лолита експрес“.

Епштејн је био близак и са Билом Клинтоном који је 26 пута као регистровани путник летио тим његовим авионом на „Острво оргија“ (Литл Сент-Џејмс).

Међу људима са којима је Епштејн био повезан су и Тони Блер, саудијски престолонаследник Мухамед бен Салман, режисер Вуди Ален, глумци Кевин Спејси и Крис Такер.

У тај круг је залазио и Доналд Трамп, али већина посматрача сматра да је предсједник САД прије заинтересован да се Епштејново „самоубиство“ расвјетли него што може бити мета (истраге) јер са њим није био превише близак.

Зато је Епштејн дубоко и чврсто био повезан са  врхушком Демократске партије САД. Посебно интригирају његови чести контакти са бившим америчким предсједником Клинтоном кога сексуални апетити умало нису коштали Овалног кабинета.

Трамп је индиректно потврдио да је заинтересован за истрагу – тиме што је ретвитовао алузију сатиричара-конзерватива Теренса Вилијамса да је Епштејн располагао компроматом против Клинтона и на његову заинтересованост да он (Епштејн) „не пропева“.

Извор: РИА новости

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here