Насловна Насловна Абазовић: Руши се Ђукановићева кула о коверата

Абазовић: Руши се Ђукановићева кула о коверата

0
Dritan Abazović
Дритан Абазовић

Предсједник Грађанског покрета УРА Дритан Абазовић сматра да предсједник Црне Горе Мило Ђукановић треба да поднесе оставку, а уколико то не уради преузима на себе велики ризик.

Оставком из моралних, правних и политичких разлога показао би одговорност према држави, себи али и својој породици. Ако се то не деси, онда мора бити свјестан да преузима велики ризик. Нека му за наук буду они који су владали слично као он, па су на крају завршили како су завршили. Стога га позивам да уради нешто најбоље за себе и Црну Гору. Да прекине Гордијев чвор и омогући мирну транзицију. Црна Гора би то посебно знала да цијени, казао је Абазовић.

Он сматра да сви морају изаћи на протесте, јер нико не очекује да ће државне институције урадити нешто поводом афере Коверта

Неки опозициони лидери су својим претходним дјеловањем контаминирали протесте као опцију и стога је фер да сада пружимо сву помоћ и да подржимо грађане, казао је лидер УРА.

Абазовић је „Вијестима“ казао да, након афере Коверта, све осим ванинституционалне борбе не постоји као могућност у заробљеној држави, и да је вријеме да на протесте изађу сви.

Зар било ко у Црној Гори вјерује да овакав парламент, тужилаштво или врх полиције може нешто да уради по овом питању, упитао је он и додао да се Ђукановићу руши кула од коверата.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here